Adidas Falcon Goedkoop

Section concernant tout ce qui touche à l'univers de 40K :
Background / Jeux - Quizz / Nouvelles
Marks90
Homme de troupes
Messages : 27
Inscription : 07 septembre 2020, 07:21
Jeu joué : Firestorm Armada
Armée jouée : Warhammer 40 000

Adidas Falcon Goedkoop

Message par Marks90 » 07 septembre 2020, 11:36

Adidas Falcon Goedkoop
Image

We zagen de Adidas Falcon Dames eerder deze zomer bij retailers aankomen en nu brengt het merk Three Stripes een schoon en eenvoudig paar uit in ‘Triple White’. Zoals je kunt zien, is dit paar gemaakt met een mix van mesh en suède over het bovenwerk. Hierna hebben we een lichtgewicht EVA-tussenzool, terwijl wit het grootste deel van de schoen bedekt, terwijl een lichtgrijs de branding raakt en reflecterend stuk bij de neus de look compleet maakt.

Dit najaar richt adidas zijn aandacht op het gloednieuwe Falcon-silhouet. De Adidas Falcon Heren doet dienst als de nieuwste aanwinst van de Three Stripes aan zijn stevige hardloopfamilie en haalt inspiratie uit belangrijke modellen uit zijn legendarische verleden. Gebruikmakend van de tussenzool van de moderne YUNG-1 die binnenkort zal verschijnen als onderdeel van de adidas Dragon Ball Z-collectie, ontleent de Falcon ook de naam aan het invloedrijke Falcon Dorf-model dat zijn oorsprong vond in de jaren 90.

De Adidas Falcon Sale zal in de lente een paar kleuropties beschikbaar hebben, maar specifiek dit tentoongestelde paar met de bijnaam ‘Trace Purple’ zal in maart worden gelanceerd. Gekleed in een kleurencombinatie van Trace Purple, Cloud White en Periwinkle. Gemaakt met mesh en suède over het bovenwerk met gebruik van wit, paars en zacht blauw. De look wordt vervolgens voltooid met wit over de tussenzool.

Als je dichterbij kijkt, wordt deze Adidas Falcon Goedkoop, een exclusieve release voor vrouwen, gemarkeerd met grijs mesh en leer aan de bovenkant, terwijl lichtgroen op de overlays landt. Hierna hebben we wit over de tussenzool, zwarte rubberen buitenzool met roze details die de look compleet maken.

Répondre

Revenir à « Univers 40K »