Vans Vault OG Era LX Zwart Mulberry

2af53mtj
Novice
Messages : 3
Inscription : 13 novembre 2019, 04:46
Jeu joué : CVDSF
Armée jouée : FDSDF

Vans Vault OG Era LX Zwart Mulberry

Message par 2af53mtj » 13 novembre 2019, 04:58

Image


Het algehele ontwerp plaatst het Vans Schoenen Blauw bij de teen en via een strook op de hiel, waarbij de tong en kwartpanelen een meer solide kleurenthema presenteren. Heldere witte veters zijn inbegrepen voor elk van de vier herhalingen, en de tonale stiksels voegen een klein maar toch merkbaar stijldetail toe dat zorgt voor een klassieke touch samen met de wafel rubberen buitenzool. Als je niet genoeg kunt krijgen van de op dozen gebaseerde afdrukken in je persoonlijke garderobe, zorgt Vans ervoor dat je niet zonder opties komt te zitten.


Vans Schoenen Heren een vernieuwde afwerking van het dambord. Terwijl het premium suède bovenwerk van het silhouet zorgt voor een opgewaardeerd luxueus gevoel, overlappen de canvaspatronen op de neus, het middenpaneel en de hiel een ode aan de klassieke Californische sfeer. Aangekomen in een verscheidenheid van zwarte, bruine, blauwe en rode variaties, zorgen de bijpassende witte veters, oogjes en tussenzool voor extra contrast. Branding-hits zijn te vinden op verschillende selectievakjes, het opgestikte paneellabel en de hiel.


Vans Schoenen Nieuw functies op het paar zijn onder meer een cirkelvormige uitsparing waarbij het patroon wordt vervangen door een gedeconstrueerde look die verder wordt uitgezet door robuust belichte stiksels. Het uitgesneden gedeelte van de Sk8-Hi bevindt zich aan de zijkanten en de middenzijde, met de Slip-On aan de achterkant, verder omlijnd door robuust stiksel. De Ski-Hi’s komen aan in de kleuren "Cool Night / Parisian Night" en "Spanish Villa / Ebony", terwijl de Slip-Ons worden aangeboden in "Ebony" en "Hummus" iteraties.


Hierboven krijgt u een eerste blik op de komende Vans Vault OG Era LX Zwart Mulberry. Vernon Pack. Dit nieuwe pakket bevat het model Vans Slip-On, Sk8-Hi en Era. Elk paar uit het pakket schommelt dezelfde esthetiek in het pakket, elk gekleed in een Hickory Stripe en Marshmallow kleurenschema geplaatst op het canvas en suède bovenkant. Het gestikte merkpatch aan de zijkanten, het rode kenteken op de hiel, witte veters (waar van toepassing), een witte rubberen tussenzool en een rubberen buitenzool met wafel dragen bij aan het ontwerp van de schoen.


https://www.triplesaledeals.com/

Répondre

Revenir à « Achats & Ventes »