Nike Air Vapormax 97 Royal Blue

7oxj90x3
Novice
Messages : 3
Inscription : 30 novembre 2019, 08:18

Nike Air Vapormax 97 Royal Blue

Message par 7oxj90x3 » 30 novembre 2019, 08:25

Image


De Schoenen Nike Heren is een samensmelting van de Air Max 97- en VaporMax-stijlen in één en komt uit in het OG-kleurenschema van metallic zilver met hits van varsity rood en wit. De sneaker is gemaakt van leer en mesh in het bovenwerk en is ook gedetailleerd met zwarte accenten in de voering, en een heldere VaporMax-zool maakt het mix en match-ontwerp helemaal af.


In principe de Schoenen Nike Blauw stijlen gecombineerd in één, de bovenste sport in dat OG-kleurenschema van metallic zilver met hits van varsity rood en wit in het bovenwerk van leer / mesh. Andere details zoals zwarte accenten voor de voering en een heldere VaporMax-zool completeren eindelijk de mix en match stijl.


Het silhouet combineert in principe de Schoenen Nike Sale en VaporMax-modellen in één, met het bovenste sportieve OG-kleurenschema van metallic zilver met varsity rood en wit in het bovenwerk van leer / mesh, terwijl zwarte accenten worden gebruikt voor de voering. Eindelijk completeert een heldere VaporMax-zool de stijl helemaal.


De Nike Air Vapormax 97 Royal Blue combineert twee van de meest iconische weergaven van full-length Air uit het verleden en heden. Met dezelfde iconische, op de kogelstreep geïnspireerde lijnen, sluit het Air Max 97-bovenwerk aan op de revolutionaire Air-Sole-eenheid over de gehele lengte van de Air VaporMax. Het resultaat is een geheel nieuwe combo die Big Air viert terwijl hij grenst aan het surrealistische. Deze colorway wordt uitgevoerd in het OG Neon / Japan-kleurenschema van de Air Max 97, terwijl zwart en metallic zilver de bovenste domineren, terwijl hits van Volt op de branding en de VaporMax-zool.


https://www.schoenenbeste.com/

Répondre

Revenir à « Achats & Ventes »